سفارش تبلیغ
صبا ویژن
بدترینِ برادرانت، کسی است که تو را به باطل، خشنود سازد . [امام علی علیه السلام]
 
شنبه 95 آذر 6 , ساعت 6:14 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله توافق سنجی مولفه های تبیین کننده کیفیت آموزش عالی کشاورزی با word دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله توافق سنجی مولفه های تبیین کننده کیفیت آموزش عالی کشاورزی با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله توافق سنجی مولفه های تبیین کننده کیفیت آموزش عالی کشاورزی با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله توافق سنجی مولفه های تبیین کننده کیفیت آموزش عالی کشاورزی با word :

مقاله توافق سنجی مولفه های تبیین کننده کیفیت آموزش عالی کشاورزی با word که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در 1388 در تحقیقات اقتصاد و توسعه کشاورزی ایران (علوم کشاورزی ایران) از صفحه 85 تا 93 منتشر شده است.
نام: توافق سنجی مولفه های تبیین کننده کیفیت آموزش عالی کشاورزی
این مقاله دارای 9 صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله کیفیت آموزش عالی کشاورزی
مقاله اعضای هیات علمی
مقاله دانشجویان
مقاله نقطه نظرات
مقاله توافق سنجی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
تحقیق حاضر با هدف “توافق سنجی دانشجویان و اعضای هیات علمی پیرامون هر یک از مولفه های تبیین کننده کیفیت آموزش عالی کشاورزی” انجام گرفت. جامعه‌ آماری تحقیق حاضر شامل دو گروه اعضای هیات علمی 157) نفر) و دانشجویان 2202) نفر) رشته های کشاورزی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران بودند که از هر کدام به ترتیب 67 نفر و 118 نفر برای انجام تحقیق انتخاب گردیدند. برای گردآوری داده ها از پرسشنامه استفاده شد. اعتبار (روایی) پرسشنامه با نظر متخصصان و استادان گروه ترویج و آموزش کشاورزی دانشگاه تهران مورد تایید قرار گرفت. به منظور تعیین قابلیت اعتماد (پایایی) ابزار تحقیق ضریب آلفای کرونباخ محاسبه شد که میزان آن برای هر یک از مقیاس های اصلی پرسشنامه در حد مناسب (بالای (07 بود. نتایج بدست آمده از تحقیق نشان داد که از میان 86 متغیر مورد بررسی، بین اعضای هیات علمی و دانشجویان در خصوص 57 متغیر توافق وجود داشت که برخی از آن ها شامل “عملی بودن اهداف رشته تحصیلی، استفاده از نظرات سازمان های اجرایی در تدوین محتوای دروس رشته تحصیلی، سوابق و تجارب پیشین دانشجو در رابطه با کشاورزی، ارتباط رشته تحصیلی استاد با موضوع تدریس، ترویج فرهنگ تفکر انتقادی و تحلیلی توسط استاد، توانایی استاد در ایجاد بحث و تبادل نظر و هدایت آن، و شرایط محیطی کلاس ها”‌ بودند.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

لیست کل یادداشت های این وبلاگ